Імпресіонізм.
Не нарізаємо продукти ножем, все пропускаємо через блендер.
Кубізм.
Продукти нарізаємо винятково кубиками.
Романтизм.
Готовий борщ посипаємо пелюстками троянд
Символізм.
Гостям подаються тарілки, у яких лежать папірці з написами «буряк», «м‘ясо», «капуста», «карптопля»…
Сюрреалізм.
У готовий борщ виливаємо пляшку горілки.
Модернізм.
Гостям подаються бляшанки з концентратом.
Соцреалізм.
Борщ варимо з гнилої картоплі. Читаємо гостям лекцію про зростання якості порівняно з 1913 роком. Незадоволеним товчуть пику.
Абстракціонізм.
Наскубти першої ліпшої трави надворі, не миючи залити окропом, варити
Концептуалізм.
Налити тарілку окропу. Подати охолодженим.
Поп-арт.
Продукти, які мали піти у борщ облити спиртом і
запалити.
Гепенінг.
Гостей годують борщем, а коли ті наїдяться – демонструють їм звареного у тому борщі кота.
Постмодернізм.
Гостям пропонують поїсти уявного борщу. Ті погоджуються і навперейми вихваляють страву. Тих, хто не погоджується грати у цю гру, виганяють геть за неосвіченість і хуліганство.
Смачного!
Роман Коляда, fb